Materialer: Høyytelses PVC-elastomerisolasjonsforbindelser |Plastteknologi

Teknor Apex sin nye Flexalloy 89504-90-blanding tilbyr lednings- og kabelprodusenter en rekke alternativer.#PVC
To nye PVC-elastomerblandinger for lednings- og kabelisolasjon fra Teknor Apex, Pawtucket, Rhode Island, sies å ha de forbedrede egenskapene som kreves for en rekke krevende bruksområder, samtidig som de tilbyr produsentene allsidigheten til Nytt utvalg.
Som termoplastiske elastomerer rapporteres Flexalloy 89504-90 og -90FR å ha høyere lavtemperaturfleksibilitet enn standard PVC og er bedre i stand til å motstå gjentatt bøying over lengre levetid. Begge kvaliteter har en Shore A-hardhetsskala på 90, er UL anerkjent som oljer I og II som isolasjonsmaterialer, og oppfyller kravene i VW1 (UL 83) flammetest. FR-kvaliteter tilbyr et høyere nivå av flammehemming og er UL-listet for å møte 720-timers sollysmotstandstesten for alle farger.
Anbefalte applikasjoner inkluderer fabrikkautomatisering og robotkabler;kontroll- og instrumenteringskabler (TC, PLTC, ITC og CIC);tilpasset apparat ledninger;fleksible ledninger (UL 62), inkludert ladekabler for elektriske kjøretøy;bærbare strømkabler, slik som de som brukes på byggeplasskabler;scene belysning kabler;og sveisekabler.
En rekke betingelser må oppfylles for å oppnå optimal veggfordeling i PET-flasker. Som vanlig er en dyktig operatør avgjørende.
Denne nye linjen med gjennomsiktig teknisk termoplast gjorde et sprut i ekstrudering for første gang, men nå lærer sprøytestøpemaskiner å behandle disse amorfe harpiksene til optiske og medisinske deler.


Innleggstid: 12. mai 2022